Conference League

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Λανς με έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τη Λανς στα Playoffs του Conference League, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με την εντός έδρας ήττα από τον Asteras AKTOR και στρέφει την προσοχή του, πλέον, στην Ευρώπη και το πρώτο ματς με τη Λανς στα Playoffs του Conference League.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/08, 22:00), με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα.

Οι παίκτες, φυσικά, που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Asteras Aktor έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι εξασκήθηκαν στα τελειώματα αλλά και στην τακτική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Λανς.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση σε τελειώματα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x